KLIK!

Saturday, February 20, 2010

Wahai Lelaki...

Memandangkan cik kotak masih lagi single and available..
(ececeh...nak wat iklan free ke cik kotak oiii~?!)
kang kalau berpunya, marah pulak pasangannya bila tanya soalan begini..
so,
wahai lelaki yang budiman sekalian..
sudikah kiranya anda menjawab soalan "cepumas" cik kotak ni..

APAKAH CIRI-CIRI WANITA IDAMAN BAGI SEORANG LELAKI UNTUK DIJADIKAN TEMAN HIDUP SEMATI YE?
(bukan teman wanita @ girlfriend@ makwe yang dijadikan bahan eksperimen mahupun trial and error ye?)

Teringin nak tahu..
nak tambah ilmu sampingan,..
heehe=D

9 comments:

fitri oh fitri said...

macam sayala cik kotak!

fitridulkifli.blogspot.com

mie said...

wanita idaman??
memiliki nama yg unik!!!
seperti miss box atau cik kotak...
hehhheeee

cik kotak said...

ha?cik kotak tnya ciri2 wanita idaman bg seorang lelaki la encik fitri..bukan ciri2 seorang lelaki bg seorang wanita...heheh

cik kotak said...

ala mr mie nie...
puji cik kotak melambung2 lak die...
ni yang membuatkan cik kotak nak sorok muke dalam kotak ni...hahaha..
len2 ciri xda ke encik mie?

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
sedanG mncari perempuan Melayu terakhir..kui3! ;)

fitri oh fitri said...

haham, sory la cik kotak.

haha.salah paham doe.

ni ha cirinya; baek, xtinggal smayang. suda.

rizputra7 said...

aku ada 3 ciri wanita idaman aku

1. wanita yang paham aku (satu kepala...aku tak suka girl dok push aku-pot pet)

2. wanita yang hormati keluarga aku...

3. wanita yang sangup bersama2 ngan aku walaupon time aku susah atau senang..

4. last...wanita yang beriman...

X-TERMINATOR™ said...

wanita beriman pasti boleh menjadi ciri2 setiap lelaki


p/s : saya kawan ihsan yang kita kenal dekat gamba iklan kahwin ihsan tu

cik kotak said...

hi x-terminator..
wahh,jauhnye..smpai ke cni awak ye..=p