KLIK!

Thursday, April 22, 2010

CK redha

Jika itu pilihan terbaik untukku, CK redha dengan setiap ketentuannya. Mungkin sudah tertulis, "its not meant to be"..Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk setiap umatnya kan?

"Lantaklah!"

when that word cross in my mind. It shows that CK dah pun berhenti berharap untuk sesuatu yang tak pasti untuk diri ini. *tiba-tiba lagu berhenti berharap by sheila on7 bermain di kepala,heheh*

Tapi, yang pasti CK tak pernah berhenti berharap akan nikmat-nikmat Allah yang lain. Mungkin yang satu tu je bukan milik CK.

KUATKAN genggaman tanganmu
terhadap AGAMA ALLAH,
kerana hanya DIA tempatmu BERSANDAR
ketika semua orang mengkhianatimu.


p/s~CK tidak pun dikhianati ye..=)

9 comments:

sI tEDI said...

setiap yg berlaku ada hikmahnya.

senyum CK

Hasrol Nizam said...

"KUATKAN genggaman tanganmu
terhadap AGAMA ALLAH,
kerana hanya DIA tempatmu BERSANDAR
ketika semua orang mengkhianatimu."

hasrolnizam likes this~

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
sabar & ikhlas menerima ujian..itulah Islam..siapa boleh men0lak dari diuji Tuhan? jangan b0ngkak dengan iman & amal, kerna DIA tetap mengujinya.. satu DIA ambil, seribu DIA berikan

cik kotak said...

to si tedi
InsyaAllah..akan dharungi hari yg bakal mndatang dngn senuyman yg xlekang di bibir serta ikhlas di hati..=)

to En. hasrol
nnti CK nk masukkan tab "i LIKE" kat cni, ala2 fb gitu..hehehe

to En.Azrai..
InsyaAllah..thanx atas nasihat yg diberi..akn diri ini guna dan praktikkan sebaik2nya=)

AyuE said...

saya tahu apa yg terjadi...sabar ye CK mungkin ada hikmah disebalik kejadian...

cik kotak said...

to ayue..
tahu ke?hehhee...insyaAllah, CK ingt akan pesanan itu

ARC™ said...

cter pasai pa ni CK?balak ke?

cik kotak said...

to encik ARC..
balak?balak ape nk..maranti ke cengal?hehhe..
bukan la..cerita mngnai tmpat prktikal...=)

ARC™ said...

haha ohhh
silala gembirakan hati anda