KLIK!

Thursday, April 1, 2010

menghabiskan atau membuang masa?

Habiskan masa atau membuang masa? mane lebih sesuai digunakan apabila kita guna satu malam kita untuk keluar tengok wayang dan makan bersama kawan dan junior kita?

Merugikan masa atau menggunakan masa dengan sebaik-baiknya? apabila kita dapat overcome our tension dengan gelak ketawa kat dalam cinema bersama rakan terchenta?

hmmm...ketuk kepala, fikir dan jawab sendiri...hehehe


Sekadar perkongsian aktiviti bersama..
Gambar di bawah adalah untuk tatapan umum, diambil setelah habis gelak sakan dalam cinema; cerita: How You Train Your Dragon (cartoon)
setengah orang tak suka tengok cite kartun, tak de feeling katanya..
xpe2, nanti cik kotak heret dye masuk cinema tayang cite karton! hehehe

1) dari Giant..
(kena jalan kaki sampai ke jusco, sebab tak nampak satu tayar teksi pun)
b) siapakah gerangannya?teka sendri..
(tapi, yang penting sepanjang perjalanan, kami di apit oleh dua orang "bodyguard" tak bergaji..=p)
c) Sampai sudah di pintu gerbang ini...sikit je lagi kena jalan
(cik kotak gile senaman malam2!)
d) we almost there! lokasi taxi station kat depan pintu utama jusco..

e) tadaaa! da sampai bilik kan cik kotak?
pe lagi...study la!
euwww...poyo je..macam leh masuk! Mr panda? i need your spirit~wink2

4 comments:

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu..cik k0tak teng0k dragon tak ajak kite! ;0

cik kotak said...

salam ziarah encik azrai...
lorr..nape tdak diberi tahu cik kotak mahu diikuti..maybe next time k =D

Hasrol Nizam said...

jom tengok clash of the titas..kuar wayang rini.. :D

cik kotak said...

bro hasrul,
bley2, bro belanje cik kotak ye?
lagipun bro xpernah lagi kan blanje cik kotak...sekali seumur hidup, sekali sebelum grad, ape salahnya kan?=P