KLIK!

Monday, May 10, 2010

Jom jadi spiderman~

Jom jadi spiderman!! yeah, panjat sana, panjat sini...yang bezanya tak ada all those white string je,CK guna tangga..

ok,permandangan di bawah adalah dari atas bumbung company tempat CK berpraktikal.  terketar-ketar lutut kaki kowt nak naik tangga tinggi tu..


Apa CK buat kat atas tu? hehe...pe lagi?keje maintanance la..tapi tak pe, CK happy wat keje macam ni.. Redah je semua..Janji staff laen tak nampak CK ni lembik dan mengada orangnya..

4 comments:

sI tEDI said...

mcm rendah je . tingkat berapa ni ck?

Hasrol Nizam said...

mantap la Li kamu ni CK, berusaha la yek..cari ilmu2 berguna kat sana. 10 minggu tu kejap je

Hasrol Nizam said...

hmm.just nak bgtau yang CK di tag..Jom la usha..
http://serol-nizam.blogspot.com/2010/05/saya-h-anda.html

mie said...

tinggi ke??
nampak cam tingkat 1 je..
hehheee