KLIK!

Tuesday, November 2, 2010

1,2,3,4 dan 5...

3.00am, selasa
kepala ting tong, mata kuyu bak ikan puyu

serious, there is a lot f things being played in my mind..
apa dia?
meh, nak terang satu persatu

1st-mampu ke diri yang serba kekurangan ni nak gapai bintang di langit?? (ececeh, poyo jahh)
haha..
what i mean is "mampu ke nak realisasikan impian yang bersarang kat hati?"
di antara tanggungjwab dan impian?
mana satu patut didahulukan?

2nd-Complete draft thesis dah hantar..
dengan senyum kambing CK bagi hand by hand kat Doc tingkat 4..
gila puas! even banyak benor halangan menimpa..
but, Alhamdulillah, syukran Allah, Kau permudahkan..

3rd-Projek Plant design I  dah submit, dah siap present pun
walau CK tahu my contribution towards the group project ala2 siput sedut..
kesian kat my team mates..ampun-ampun

4th-PELIK!
even draft dah hantar, plant design dah siap,
tapi still terasa beban...
beban bertan-tan pulak tu..
kenapa ye??
(haha, ni kes buat-buat tak tahu)

5th-Stefan Salvatore!
oh, dear...really miss u..!
penat i berpuasa dari melihat u di kaca skrin laptop i yang tak beberapa nak besar ni..
da beberapa minggu kita berjauhan..
cepat-cepatlah my step sister bawa u ke lab kan?
boleh i bawak u balik bilik i pulak!
hahahah(Sengal!)

p/s-JANGAN anggap yang bukan-bukan yer? sebelum buat tuduhan dan tohmahan yang agak melulu, silalah tanya dulu..!

2 comments:

angels of the moon said...

gatal la lu minah!
hahahahahahahahahaha :D

cik kotak said...

ms angels..
eh, jeles ke?hahaha
bukan kita madu ke?=p