KLIK!

Wednesday, November 10, 2010

saya peduli ape!

Esok exam.
nice...boleh salah tarikh dan hari.
ingat first paper hari jumat..so nice!
well done !

ok,
saya risau.
saya gelabah!
eh, bukan sebab exam keesokkan harinya.
ada yang lebih penting untuk dirisaukan!

sebab wan saya
sebab nenek saya
sebab grandmother saya
eh, wan, nenek or grandmother tu sama je lah!
laen sebutan, lain ejaan, tapi maksud yang sama

orang yang saya rasa saya rapat!
dolu2, sejak lahir smpai lepas tadika,
duk ngan dia
tangan dia yang asuh diri ni
time tu mak abah keje,
cari duit utk sya
then, wan yg jaga.

tapi, sekrang pun
sama jer
ade masa, ada cuti
selalu je menapak kat umah wan tu

saat ni, wan kat hospital
sumpah! hati risau
even Doc kate operation tu tak de lah risiko sangat
tp......
saya peduli ape
dah memang hati saya risau!
dalam hati memang tak sudah2 doakan dirinya


p/s~boleh pulak empangan pecah time wat post nie...!

1 comment:

Wanita Mutalib said...

sabor yer..doakan yang terbaik kay..

exam buat elok2..