KLIK!

Saturday, March 27, 2010

Last Day~

Olla..=D
hari terakhir kuliah..cik kotak ada presentation process control(pc)..
satu kos la terlibat dengan prsntation ni..
bagi satu plant, pastu lantak la student nak godek-godek plant tu..
nak tambah controller sana sini? ikut suka...

ilmu dituntut melalui case study yang diberi..
meaning~NO SPOON FEED LECTURE ok!
a lot of students tak berapa gemar this type of learning..
reason? payah+menyusahkan+time consuming
but, cube fikir on the bright side..
for me, it teach me a lot!
time management, conflict management among our own team members and discipline
tiga benda yang banyak mengajar sebenarnya..

benda tak akan datang bergolek tanpa usaha!
NO PAIN NO GAIN!
normal la kan..nk makan pun kena ada some effort gak kan?kena gi beli makanan, kunyah n what so ever..

ok dah, malas nak membebel sebab gigi tengah sakit..
*ek ele cik kotak ni..buat post dengan jari, bukan dengan gigi!gediks~hahaha*


pic di bawah adalah wastewater plant yg telah di godek2 oleh cik kotak punya team..betul atau tak, wallahulam..
b) this is my classmate..
c) this chomeyyl punye amoi, is one of the my team member.. Ooi Zing Yi namenye..
nak kenal? ooppss, sorry, sudah pun dimiliki..haha
d) that indian girl was not in my team..but cik kotak agak closed ngan dye..suke kongsi cerita cintan-cintun ngan dye mcm kuch kuch hota hai versi malaysia! directed by her, menaka!heheh
e) those 2 are my team mmbers..totall, 4 mmbers per team..
working with them teach me to push myself to be hardworking..this guy, really clever! dont know ape yg dye makan! hhehe..*lui, jgn marah i k*
and that gurl, the final year student..wishing u all the best after this!

2 comments:

fitri oh fitri said...

wat do u mean last?! huhu. xaci doe.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

cik kotak said...

ape y x acinye encik fitri?