KLIK!

Monday, January 4, 2010

ciK kOtak misS thIs GuY a loT

Tadi cik kotak buka cik kotak punya myspace. Kalau ikutkan, cik kotak tak beberapa suka ngan myspace ni. Sebab kebanyakan pengguna myspace ni budak-budak belasan tahun atau senang cite orang yang lebih muda la dari cik kotak.
Cik kotak selongkarlah gambar kawan-kawan cik kotak.
tetibe masuk lak page lelaki ini.


Bile tengok gambar lelaki ini satu-persatu, tetiba timbul perasaan rindu ngan dia..
seyes, rindu semakin tebal.
lantas, tangan cik kotak gapai handphone murah cik kotak.
cik kotak call dia=D
Katanya baru habis paper fizik. cik kotak tanya "macam mane?"
dia jawab "ok, boleh jawab!"
alhamdulillah..cik kotak seronok dengar. cik kotak tanya lagi, "UPU da isi ke?"
dia kata "belum lagi, nak concentrate kat exam dulu. Pastu baru wat sikit researh dan isi form"
cik kotak dan dia set masa bile nak balik puchong, nanti cik kotak ngan dia leh kuar sama-sama..
wahhh, nak ajak die dan adik bongsu cik kotak sekali.
rindu!rindu!rindu!
hanya doa je yang cik kotak mampu berikan ketika ini..

p/s~agak-agak readers/bloggers sekalian tahu ke apakah status lelaki ini bagi cik kotak?=P

7 comments:

Aidi-Safuan said...

ouh..baru jumpa.hahahah...

btw,laki nih mesti adik angkat.kan? kan? kan?

miera said...

encik aidi-safuan...=D
adik angkaT??wahhh..takut cik kotak terangkat sekali kang..bahaya2..hehe

zaradgreat said...

adek angkat??

miera said...

cik kotak macam nk wat contest je based on this entry..
tajuk:siapakah lelaki ini bagi cik kotak??hehehe...just joking=P

anaklaut said...

salam...

tq singgah anklaut..

miera said...

salam semua...
actually, lelaki ini adalah adik cik kotak...adik kandung..bkan adik angkat...=P

Qismina said...

salamm... saje menyibuk kt sini..