KLIK!

Sunday, January 31, 2010

jOm waLk JoG!

Jom cik kotak bawa jalan-jalan di sekitar kawasan muzium JB.
nak ikut?jom!

Di pagi ahad,
cik kotak dan cik nadiah menghabiskan masa lepas subuh bersama..
semalaman tak tidur dek kerana study tok test pada malam isnin.
huhu..rajin tak kami?
doakan agar usaha kami berbaloi ye?

yang datang ke sini, majoritinya chinese.
payah gak nak cari malays kat situ.
tua muda lelaki perempuan kebanyakannya cina.
memang mereka ini amat rajin kan dalam penjagaan kesihatan?
kawasan yang best untuk jogging.
rugi lak tak bawa sport shoes.


suasana sebelum kami bertolak. Gelap lagi..lepas solat subuh lak tu..


di antara bangunan yang ada di dalam taman tersebut. udara yang nyaman dan segar di pagi hari~

Wahh...cik kotak jumpe camel tau di pagi hari~! jangan jelous! hehe

subhanAllah...cantik kan ciptaan Allah?

ok, untuk ilmu tambahan..
kat dalam taman ni, ada rumah ala-ala jepun taw!
cute sanngggaattt!!


3 comments:

zaradgreat said...

wah!
bestnye jalan2!
goodluck test!

- Misztake - said...

bestnya jalan2..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhU..nak pi cni la..
cam best jew