KLIK!

Sunday, January 17, 2010

iTs 100!!!

hello! hye to all my followers!
wah..sgt lama cik kotak tak berblog..
maaf yer, cik kotak ada tanggungjwab lain yang perlu dilaksanakan terlebih dahulu..
(ececehhh...macam la ada orang yg sudi baca kan?!)

btw, followers blog ni da mencapai angka 100!!!
satu penghargaan buat cik kotak..

cik k0tak teringin nak tanya, teringin nak tahu..
sebab utama dan sampingan followers ku sekalian mengikuti blog yang tak seberapa ini..
hehehe...saja je nak tanya...kalau sudi berkongsi, sila la comment kat ruang yang disediakan yer?

jutaan terima kasih dan tak terhingga sebab sudi jenguk dan drop by kat blog cik kotak..=)

4 comments:

sI tEDI said...

sama-sama cik kotak!

sbb follow? sbb nak follw lah!

HASROLNIZAM said...

oho..sbb anda sama course dgn saya..dan anda junior saya ler.. =)
btw, keep up da good work.!
p/s: agak2nye bile lak nk smpai angka 200 tu?

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hmM..sebabny bloG nie antara yG trawal menarik prhatian sy time mula2 berblogGing dl..huhu..nice! keep blogGing yer..tahniah!

kasihkuamiera said...

dh lame xmkn nasi minyk