KLIK!

Tuesday, December 8, 2009

bERita TerGempAR!!

sALam hormat dan salam perpaduan..

hari ni miera ambik test jPj...

dengan ini saya ingin mengisytiharkan...

disertakan dengan penuh bangga n berbesar hati miera nk bg taw..

saya GAGAL!!wink2

hahahaha...

gagal kat parking..so,conclusion nye terpaksa lah test itu diulang semula di leain hari...

maaf ye kpd semua yg terlibat dlm menjayakan program n perjalanan sepanjang miera ambik lesen nie...maaf mengecewakan hati n harapan kalian semua...hahahah...(mengarut je miera ni!)

next re-test JPJ adalah pada 22hb/selasa nie...pda minggu itu mmg berulang-alik kl-jb-kl-jb...ulang-alik berulang kali ni pun sbb nk elak kelas "terbakar" pada hri isnin tu...

tiket sehala RM31.20, dan masa yg diambil dalam 4 jam 30 minit..kire la sndri ye bpe bnyk yg dikorban n terkorban...kelas hari selasa confirm "terbakar" nye!nyahahaha

sekian,terima kasih..wassalam

p/s~kpd penaja saya,silelah bank-in my shcolarship secepat yg mungkin ye,saya da sengkek/bengkok or seantero dengannye ni..=P

10 comments:

nadiah fatihah said...

aduii...aku dah agak da...mst ade entry cmni punye...hahah

miera said...

hahaha...u bagus la nadey...sgt memahami i kan??hehe

cInTa aDrIaNa said...

eit...memang test ari selasa ek?? ada pulak...kat tempat aku neyh ada ari jumaat dgn rabu jer..

yeay..!! aku da lulus test jumaat lepas..hehe..

best of luck miera...wat leklok..kali kedua mesti ok punyer...

miera said...

wahhh...tahniah2!!!leh belanje aku buka sem nnti k??hehehe...

insyaAllah,moga dipermudahkan...huhu...

kat tempat tu hari selasa je ade test jpj..tu pun once for a couple week...

anda wat kat mne erk?

Awang said...

aiseh, baru ingat nak tumpang gi jalan2. berusaha!!! \o/

miera said...

haha..nk tumpang pun mcm la sya ni ade kete sndri encik awang oi...setakat kete bapak sya tu ade la tersadai kat depan umah tu,hehehe...

thanx ye encik awang...doa2kan la sya selalu spya lulus...=D

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hohohoi..mmg banyak yang dikorban n yang terkorban.. tapi raye aji dah bis( erk...?oh apakah...)

oleh yang demikian,sila la buat yang terbaik ek..

miera said...

cik aidacomei...

insyaAllah,akan diri ini cuba sedaya upya selagi keringat dan tenaga ni ada..
takut nnti kl xlepas lgi,dri sndri yg terkorban!aiyakkk....hahha

btw,thanx sudi singgah ye?=D

cInTa aDrIaNa said...

belanja lepas buka sem?? insyaAllah...hehe...

aku amik kat IMKEDA, batu 10, hulu langat...dekat2 ngan bandar tun hussein onn da...

miera said...

wokeyh!aku tuntut ye nnti cik cintaadriana...jgn lupe taw!hehe

wahh,jauh benor dari tempat aku...huhu