KLIK!

Friday, December 11, 2009

Di aNtaRa 2 jeJaka terSemaT di LubUk haTiku~





















Adik-adikku..
Kakakmu ini amat menyayangi diri kalian..
Walaupun kadang-kala diri ini sangat tegas dalam pertuturan,
tapi ketahuilah tegas itu hanya bertujuan untuk tidak mahu melihat kalian dalam kesesatan tanpa hala tujuan..

Adik-adikku...
Kakakmu ini senantiasa merindui kalian di kala kita berjauhan..
Walaupun kadang-kala diri ini tidak mesra pabila daku bersama kalian,
tapi ketahuilah yang sebenarnya, diriku tidak tahu bagaimana mahu menunjukkan kasih dan sayang secara terang-terangan..

Adik-adikku...
Kakakmu ini senantiasa mendoakan yang terbaik untuk kalian..
Walaupun kadang-kala diri ini garang dalam memberi nasihat mahupun teguran,
tapi ketahuilah niatku hanya satu, tidak mahu kalian merasai kegagalan yang pernah diriku rasakan..

8 comments:

NARDtheNERD said...

mira takde abg ke?...*wink2*..hehe..

miera said...

abg??abg yg mcm mne tu??

abg kandung?confirm xde..

abg syg??jauh lagi xde...

so,itulah lelaki2 yg ada..=D

dayah aziz said...

saye ade abg....=p

nadiah fatihah said...

kalau ko wat tajuk "Di antara perempuan2 yang tersemat di hatiku", agak2 ade muncul gambar ak tak?haha!

miera said...

to dayah aziz...

tahniah n bersyukurlah anda ada abang..

sbb miera xmerasa kasih sayang seorang abg...

ahaks!

miera said...

to nadiag fatihah,

nak taw ade ke x??

nanti aku buat post khas tok ko..

time tu dont worry aku ade pic ko,xyah copy paste dari blog ko..

hahahah

nadiah fatihah said...

miera sengal!!!!kenekan ak blk ea...xpe2...

miera said...

hahaha...ala2 sayang ku nadey intan payung...

marah ke??jangan la gitu dear...

i xsengaja la..=P