KLIK!

Sunday, December 13, 2009

KaUm WaniTa paSti suKe bUaT aktiViti ini!!

sHoPPing??yEay!!hati setiap kaum wanita pasti berlonjak kegembiraan bile ade orang ajak pergi shopping kan?
Meskipun tiada duit di kala itu,tapi kalau dah ada orang yang mengajak atau minta teman atau mempelawa ke salah sebuah shopping kompleks,mesti nak pegi!!
Kalau tak ada wang/duit/pulus di kala tu,kita buat la window shopping!!
syiok...kita tengok-tengok jer..cuci mata..
bukan nak beli pun..kan?kan?kan?
kadang-kala dengan window shopping pun boleh membawa seribu kepuasan!
betol tak wahai kaum sejenisku sekalian??ke miera sowang je rasa macam ni??hehehe..

semalam miera ajak mak pergi jalan-jalan kat IOI Mall,Puchong.
Sebelum masuk terang-benderang lagi..
bila keluar balik..da gelap!!oopppss..hehe

Masuk :
Keluar :

Gambar di bawah diambil di PADINI Outlet..waaa..mmg boleh gila berada dalam nie..
harganye pun tak de lah mahal sangat pun...erk,yeke??hehehe
Koleksi-koleksi beg yang bergantungan di F.O.C Outlet..
Beg-beg tu macam memanggil-manggil je nama miera minta dibelai dan dibawa pulang ke rumah!hahaha
Kedai seterusnya yang diserbu oleh saudari miera dan ibunya..
DAISO!!Outlet ni menjual kesemua barang-barangnye dengan harga RM5
Salah satu contoh produk yang dijual di Daiso adalah 2 gambar di bawah nie..
Cube teka apakah ia?
Sapa dapat teka,miera bagi hadiah berupa tiket percuma window shopping di mana-mana shopping kompleks pilihan anda!=P
NexT!!
kedai wajib pergi walaupun Tak beli apa-apa
POPULAR bookstore!!
hahah..nk jadi kaya mcm Donald Trumph dalam gambar tu boleh tak??hehe


Itu je la di antara gambar-gambar yang dapat miera kongsikan bersama anda..hehehe
Nikmat dan keseronokan berada di shopping kompleks ni bukan semua orang faham..
lagi-lagi kaum lelaki..betol tak?
kalau ajak mereka ni,mesti tak naknye..tapi,ade je sesetengah lelaki yang gila shopping macam kaum wanita!!hahaha...dont deny it k?!=D


10 comments:

Mr. Cuz said...

dasat betul kaum pompuan ni yer..shopping je taunyer..keh3..
ioi mmg best..barang komputer tingkat atas depan bpwling tu mmg murah2..hehe

miera said...

Mr cuz..
wahh,mr cuz duk mane nie??sampai pernah gi IOI??
btw,dasat ker??xjuge..orng lelaki pun ade juga bnda yg diobsesnye..tunggu entry akan datang!hahaha

Aidi-Safuan said...

nak keluar kalo xde duit even nak window shopping pon susah gak.kot tetiber lapor kena beli makanan gak.mahal lak tuh dikala tengah kering nih.hehe

miera said...

mr aidi-safuan..
ha,,tulah gunenye bekalan dari rumah..
tips yg miera nk share bersama..
sile makan makann berat di rumah terlebih dahulu sebelum anda keluar ye??
perut anda selamat,poket pun selamat!
haus??sile la bawak botol air dari rumah!tu la gunenye beg tangan wanita yg dikepit setiap masa tu!hahaha

dayah aziz said...

shopping???
terbaek~~=p

miera said...

yeay!!!ada gak kaum sejenisku yang menyokong..ingatkan miera syok sorang td!hehe

farra8979 said...

shopping mmg best tp klu x dek duit, window shopping pun okey, kan... hihihi...

Azrai Ahmad Zamri said...

hehE..
sh0ppinG b0le la, tapi wind0w sh0ppinG tak la kot..baek duk relax kat umah jew..
huHu..lG satu pakcik kalu sh0ppinG bukan 'kaki' jew yG sh0ppinG taw..tapi satu tubuh la ikut shoppinG! kui3.. ;)

miera said...

to farra8979
betol2!miera sgt setuju...seronok kan walaupun tgk2 je?hehehe

miera said...

pakcik azrai...
mestilah seluruh anggota badan ikut sekali..kl kaki je yg pegi,kang semua pengunjung kat shopping complex tu lari bertempiaran!hahaha