KLIK!

Friday, December 11, 2009

anDa peRcaya??

Cantik kan kek ni??mesti seDap dan Lazat kan..
bentuk normal sebiji kek..
Tapi percaya tak sandwich yang bwah ni adalah juga kek??
hmm..still boleh dipercayai lagi..

haaa...yang ni??beg ni memang nmpak cute je kan??
kalau gune,mesti orang tanye kat mane beli beg tu kak..?
tapi,ini juga adalah kek!!
ong..ong..ong..
katak pun leh jadi KEK taw!!
ade pulak orang selera nak makan kan??
Aiyakkk!!kek buaya!
haram ooo umat islam makan buaya(kecuali darurat la kan)
tapi ini KEK!!
so,leh la ngap..ape agak-agak perisanya kan??
huhu..ngeri2..
mane la orang yang reka kek ni dapat idea kan??
jadi perhiasan je la..
tak sanggup nak kunyah..pandang pun ngeri kek ni..

ni gambar2 yang miera cedok untuk dikongsi bersama anda..nak tengok lebih lagi??sila klik link di bawah ye??

Hard To Believe That These Are Cakes
Hard To Believe That These Are Cakes 16 images...



7 comments:

Emora Valeria said...

oh sgt menarik o entry neh!

princess hearty said...

handbag guess ke, lv ke takde ek? hehehe... air coke tu nmpak sedap... yummy...

miera said...

to emora Valeria...

thanx ms..i will keep it up!=D

miera said...

to princess hearty...

ade gak cari td..

ade satu kek beg agak branded..try la klik kat link tu..hehehe

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huHu..macam2 fesyen ada yer..trlebih kreatif la nie..bagus2..
belum lagi..
dlm pr0ses mncari kerja sementara la nie

miera said...

salam azrai ahmad zamri...
o.ic...
mmg sesuai gelaran pkcik!hehe=P

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

xmo makan,xmo makan kek bentuk buaya tu