KLIK!

Wednesday, December 16, 2009

KaLau dULu KEK, sKrNg biSkuT yG tak saMpai hati naK maKan

Salam hormat, salam bahagia dan segala salam semua..

ingat tak,entry miera sebelum ni tentang kek-kek yang pelik smpai kita takut nak makan?
kali ni miera nak kongsi beberapak gambar biskut yang cute-miut sehingga tak sampai hati nak masuk mulut dan kunyah..

Koleksi biskut kat bawah ada pelbagai bentuk dan corak. sangat kreatif kan orang yang membuatya? tapi..sedap atau tak..tak confirm la kan=P

tema biskut : bunga-bungaan..tapi ada pulak biskut nurse di tengah-tengah kan?
Tema : Alat solek...waahhh..leh gune tak?hehehe
Tema : Beg tangan..yang real ada tak??
Tema : Katak!! popular gak haiwan ni..kek ada dia,biskut pun ada!

nak tengok lagi koleksi biskut-biskut ni??sila klik di bawah~


Have You Ever Seen Biscuit Like This
Have You Ever Seen Biscuit Like This 19 images...



6 comments:

Mr. J @ pengerindu.com said...

nak makan tapi takut nak kasi rosak kek /biscuite.


www.pengerindu.com

miera said...

to Mr.J
yea!betol!fikir dulu sebelum mkan..tp,takut membazir lak

에마 said...

alaa..comeyyyyyyyy sgt! comey utk dimakan! hehehehehehe

_Yaya_ said...

kreatifnyer...heheh..syg nk mkn..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhU..nie agak2 kalu wat perhiasan pun cantik kn..

iza_fiza said...

pikir bnyk kali bila nak mkn. cute sgt!